Fysiotherapie

Een goed functionerend lichaam is voor veel mensen gelukkig vanzelfsprekend! Pas op het moment van klachten, besef je dat het niet altijd zo vanzelfsprekend hoeft te zijn. Vaak wordt je beperkt door de klachten en wordt het bewegen moeilijker. Voor dié situaties weten wij raad. Wij verhelpen uw klacht, maar zorgen er in eerste instantie voor dat de klachten niet verergeren. Fysiotherapie wordt toegepast bij zeer uiteenlopende aandoeningen. Deze kunnen ontstaan tijdens het sporten, het werk of na een ongeval.

 

U kunt bij ons binnen 24 uur terecht voor een onderzoek, het stellen van een diagnose, het opstellen van een behandelplan en de behandeling.

 

GEZONDE PRAKTIJKEN KENT GEEN WACHTLIJST!!!!

 

Wij adviseren, begeleiden en behandelen u bij stoornissen in houding en/of beweging. Door directe toegankelijkheid fysiotherapie (DTF) is het mogelijk om u rechtstreeks te wenden tot de fysiotherapeut, zonder verwijzing van uw huisarts.Gezonde praktijken heeft met alle zorgverzekeraars in Nederland een contract , waardoor de rekening rechtstreeks naar de zorgverzekeraar gaat.

 

Een bezoek aan de fysiotherapeut helpt! Bel voor afspraken bij de fysiotherapeut in Rotterdam: 010-218.26.38

Onze werkwijze

Resultaat gericht

Wij stellen onze behandelmethode op uw lichaam af. Er word rekening gehouden dat elk lichaam uniek is en derhalve een unieke behandeling vereist.

Motivatie

We motiveren onze patienten om zo snel mogelijk weer uit de voeten te kunnen. Niemand wil onnodig lang bij de fysio lopen.

Advies / Diagnose

Wij zullen altijd een eigen diagnose stellen. We werken met een aantal gerenommeerde orthopeden waar u, in geval dat nodig is, naar doorverwezen kunt worden.

Fysiotherapie in beeld

Heeft u interesse in de diensten van Gezonde Praktijken?

Neem contact op

Bekijk al onze diensten

Wij bieden tal van interessante diensten, bekijk ze hieronder:

Bent u al overtuigd?

Kom langs of bel voor een afspraak!