De Power Plate is een prachtige oplossing voor hen die moeite hebben met bewegen (fysieke aandoeningen, aanslag op de spaarzame vrije tijd, een hekel aan bewegen … ). Vrijwel alle positieve effecten van regelmatig bewegen, ondervindt men nu door te trainen op de Power Plate én in een fractie van de tijd. Bovendien met 20-30% meer effect. Zoals menig fysiotherapeut is ook Gezonde Praktijken Rotterdam enthousiast over de resultaten van Power Plate training.

Voor hen die Power Plate training combineren met fitness of andere vormen van sport, geldt dat de Power Plate training als katalysator werkt voor het trainingsresultaat.

Naast deze werking kan de Power Plate ook erg goed gebruikt worden na een operatie of bij herstel van blessures ter aanvulling van fysiotherapie. Om een negatieve spiraal reeds in een zeer vroeg stadium te doorbreken kan de Power Plate training ingezet worden.

Bel voor afspraken voor Power Plate training in Rotterdam bij dé fysiotherapeut in Rotterdam: 010-218.26.38

Voordelen Powerplate

Multifunctioneel

Met de Powerplate kunt u van alles. Van vetverbranden tot uithoudingsvermogen trainen

Efficiency

Met de powerplate trainen kun je tot aan 97% van je spieren in werking zetten!.

Goed voor circulatie

De powerplate stimuleert de doorbloeding wat weer een positief effect heeft op vetverbranding en tevens dat spierpijn (stijve spieren) verminderd

Power Plate in beeld

Heeft u interesse in de diensten van Gezonde Praktijken?

Neem contact op

Bekijk al onze diensten

Wij bieden tal van interessante diensten, bekijk ze hieronder:

Bent u al overtuigd?

Kom langs of bel voor een afspraak!